Inchirieri auto


FAQ INCHIRIERI MASINI


Exista taxa pentru a rezerva inchirierea unei masini ?

Puteti rezerva inchirierea unei masini on-line sau prin telefon. indiferent de modalitatea aleasa pentru rezervarea autoturismului nu se percepe nicio taxa de rezervare. Plata contravalorii inchirierii se face in momentul preluarii autoturismului rezervat.

De ude se poate prelua, respectiv preda autoturismul inchiriat ?

Apeland la serviciile de inchirieri auto oferite de MGF Rent a Car beneficiati de livrarea/predarea gratuita 24/24 a autoturismelor inchiriate la Aeroportul International Otopeni - Henri Coanda, la Aeroportul International Baneasa - Aurel Vlacicu precum si la orice adresa de pe raza orasului Bucuresti. In situatia in care preluarea si / sau predarea autoturismului inchiriat se va face la o alta locatie din Romania clientul va plati o taxa a carei valoare se calculeaza in functie de distanta fata de Bucuresti. Asadar, livrarea si predarea vor avea loc la data, ora si locatia prevazute in contractul de inchiriere auto.

Care este nivelul combustibilului in rezervorul unei masini inchiriate ?

Autoturismele inchiriate sunt livrate intotdeauna cu rezervorul plin iar la returnarea acestora rezervorul de combustibil trebuie sa fie deasemenea plin .

Care este programul de lucru al MGF Rent a Car - inchirieri auto ?

Programul de livrare si predare la Aeroport a autoturismelor inchiriate este non-stop .Pentru livrarea si predarea autoturismelor inchiriate la o alta locatie programul este 08:00 - 20:00. Pentru orice alte informatii sau solicitari legate de serviciile de inchirieri auto numerele noastre de telefon pot fi apelate non-stop.

Pot calatori cu o masina inchiriata intr-o alta tara?

Serviciul de inchirieri auto oferit de MGF Rent a Car ofera masini spre inchiriere pentru calatorii pe teritoriul Romaniei. La cererea clientului, cuindeplinirea anumitor conditii si cu acordul scris al agentiei de inchirieri auto se poate calatori cu masina inchiriata in afara granitelor Romaniei.

Masinile oferite spre inchiriere sunt inscriptionate cu logoul firmei sau cu alte insemne ?

Nu, masinile oferite spre inchiriere de MGF Rent a Car - inchirieri auto nu sunt inscriptionate .

Ce modalitati de plata sunt acceptate la inchirierea unei masini ?

Serviciile de inchirieri auto oferite de MGF Rent a Car pot fi achitate cu numerar, cu card bancar (Mastercard sau Visa) sau cu ordin de plata.

E-mail: office@mgf.ro


© 2005,  MGF Rent a Car - Agentie inchirieri masini     |   Conditii inchiriere |   FAQ - Inchirieri auto